I morgon är det dax!!

I morgon börjar jag heltid på jobbet och A är hemma med trollet......Jag kan säga att de ska bli skönt, skönt med EGNA rutiner för mig själv...typ äta frukost, lunch.....dvs NU JÄVLAR ska jag gå ner en hel del....Alla kilon är inte realistiska, men så många så att jag blir på tjocken igen i alla fall...haha...Trollet ska ha en lillebror snart och han ska i alla fall finnas i mammas mage hösten 2016. Mål ett gå ner i vikt för att vi vill ha ett syskon. Hörs imorgon! Ska minst skriva en gång i veckan här nu framöver.

Sista veckan!

Blandade känslor, min sista mammavecka börjar i morgon. Sedan kommer jag börja jobba heltid 2 månader. Herr A ska vara pappaledig i 3 månader. Kommer var så rolig över min skrutt, tyvärr är Herr A inte lika uppmärksam som mig. tänk att man kan älska någon så mkt att man får ont i hjärtat av saknad....haha. Tänker börja med vikten igen när jag börjar jobba, lite enklar med rutinerna på jobbet än när man är hemme ( trodde jag aldrig jag skulle säga) Vill försöka bli gravid någon gång under år 2016...så vi får hålla tummarna. Därför är vikten rätt central när jag kommer igång nu. Hus letande går så där, märks att det är bostadsbrist i GBG, de kommer inte ut så mkt hus.

Ett tag sedan...

Alltså det var ett tag sedan jag skrev, varit mkt tankar just nu och lite orka. Vad tänker jag på? jo syskon till trollet och hus...sa vi köpa hue eller bygga hus. Bostadsmarknaden är ju körd i botten...låga räntor och bostadspris gör att du få köpa skithus till fler miljoner i göteborg:( Sedan är var ska vi bo, jättesvårt tycker jag...men jag längtar bort från stan jag vill till naturen, de ska vara lugnt och barnvänligt, med bra skolor och bra kommunikationer. Tror jag blir knäpp av allt tänkande, det är så mkt pengar när de kommer till hus...( illa fall här i göteborg). SYYYYYYYYSKON......när ska vi skaffa det ?( att jag ska bli smal innan ett syskon kommer, äääääää då kan vi vänta bra länge). Jag vill att de ska vara ganska nära i ålder, så då kanske vi får börja jobba på det nu i så fall...för så enkelt är det ju inte att få de små änglarna. Vem vet vi kanske inte kan få mer......Sedan ska jag ju orka med...barn och jobb :/....jjajajaja