Dagar?

Vet inte varför jag skriver dagar  rubiken, med tanke på att jag har en slappis månad. Får börja göra det sedan då jag går på helfart istället. Bara en vecka kvar till det är dax igen, känns lite jobigt faktiskt, men jag vill verkligen. Jag tror jag går ner med, men betydligt långsammare...dvs just nu "går" jag.....om en vecka ska jag "springa" 3-4 veckor. Vi har vår ettåriga bröllops dag den 18 juni, men jag tror vi får skjuta lite på den middagen...får höra med min man:)
 
Helgen har varit välDIgt slapp, små åt lite väl mkt i går,,,,,, hade nog med att göra att jag var trött och lite stressad. Passade två 3åringar och en av dem vaknade kl5 ( mitt egna troll). Jaja..... jag märker att stress och sömn gör ingen under för bra matrutiner. Små åt nöttter, ölkorv till och med 4 nobeless ( ajaja), blev bara trå drickor i går.
 
Fredag kom jag inte ihåg, men de var väl ingen hitt heller...dock inget godis. Tror jag små åt inlagada vitlökar....haha... undra om jag verkligen orkar med ett barn till....haha
Kommentera inlägget här: