MVC i morgon

Alltså i morgon ska jag på mitt första besök till barnmorskan... helt overkligt! Är i vecka 10 (9+1) och jag längtar till kuben är gjord. Sedan jag fick se hjärtat slå så har jag faktiskt inte varit lika nervös längre, visst kommer de tankar i bland om att de kanske är något fel på bebisen som upptäckts på kuben. Men tankarna är inte lika ofta och jag har till och med redan släppt bomben på jobbet, fast jag säger att jag KANSKE ska vara mammaledig till hösten. Ordet KANSKE står ju typ för inget är ju säkert...man vet ju aldrig vad som kan hända.
 
Min bror ska sitt första barn nu den 16 februari... ska bli så kul å se han ta rollen som pappa. Sedan fyller min minsta lilla älskling 4 på lördag, kan inte fatta att vi haft han i 4 år..... det går för snabbt. Han har önskat sig en marsipantårta( prinsesstårta) med bamse......så de ska han få:)

V9 (8+2)

Jag körde in till stan, kommer faktiskt inte ihåg hur jag kom ditt, snacka om att jag hade andra tankar. Jag var så nervös när jag satt i väntrummet...fick vänta ca 7min....kändes som en timma.

Hon frågade om det var att första, jag bara NEJ.... rättt kort... tror hon märket att jag var nervös. Jag sa att jag var där för jag ville kolla att de fanns något i magen.Hon var väldigt trevlig och proffsig och sa att de var inte ovanligt att man kunde vara extra orolig vid andra graviditeten. Jag berättade inget om hur vi försökt å skaffa barn ett tag, utan jag vill bara få det överstökat.

Det första hon sa var. För att göra dig lugn så ser jag ett hjärta som slår......den lättnaden var helt obeskrivlig, fick verkligen hålla mig från att pippa där inne ( fast jag gjorde de lite i bilen efter...haha.... var sådan lättnad). De var en liten knatte där inne och allt såg bra ut 1,4cm och 26 aug är beräknad dag. Hon sa även att missfall minskar betydligt när man kan se ett hjärta slå, men man kan ju aldrig vara helt säker och att efter 12 veckor så minskar det ännu mer. Man kan väl säga att jag längtar till vecka 12...haha

Men jag känner mig lite bättre, är hemma i dag...för jag känner mig ganska matt ändå, så mkt spänningar. Nu är nästa steg kuben..... alltså tror inte jag kommer känna mig riktigt trygg förrän efter de stora ultraljudet....eller så kommer jag bara vara en nervboll hela tiden:) Men glad är jag.

V9.... imrgon gäller det!

Alltså jag vet inte om jag håller på att bli sjukt eller om jag bara e sjukt nervös för i morgon då jag ska på de tidiga ultraljudet. Tror det är båda, faktiskt. I morgon får jag reda på om det är ett hjärta som tickar där inne......