en psyko uppdatering

I dag var nog den värsta, blev så arg på herr A att jag drog min mac i vägen och gjorde ett hål och sedan skrek och grinade helt hysterikst.... ska man fullständigt bryta ihop innan han fattar att jag inte orkar mer. Han sov till 15.30 i dag.... halllllåååå?!!!! badrumet gör inte sig själv....jag kan inte ha det så här, även om han är utarbetad, då får vi väl ta in någon som gör det klart!!!!! vill inte må psykodåligt och rasa upp i vikt igen... hela veckan har varit skitmat på skit, även i dag... vill inte vara i lägenheten. Ringde till och med mamma och sa att vi inte skulle komma på påskmiddagen orkar inte det, orkar inte ett skit.
 
Vi pratar inte med varandra....just nu är han i badrumet och kaklar...och jag hatar han! PÅ RIKTIGT, fan enklara å leva själv ......... ( varför utsätter han mig för sådant när han vet att jag inte fixar stress just nu, jag måste fan ha ordning hemma när det är "storm" på jobbet)
 
tur att det inte blev något märke på min mac ( jag brukar vara väldigt rädd om min saker). Synd om väggen bara, blir att spackla och måla .
 
 
hej å hå från psyko blå!