lördag:)

De rullar på :)
 
var och fixade fransarana i går, börjar mer och mer komma tillbaka till "the old alex".... skönt faktiskt. blir en lugn promenix med herr A i dag.... inget godis än ....gött... men idag blir det nog lite blåbärspaj :)
 
Har inte bestämt vilken kalorigräns jag ska lägga mig på när jag börjar på måndag, funderar på runt 1500 och sedan sänka veckan efter.... vill börja lugnt, så man ser att de flyter på.
 
Vi ska ha visning på söndag, väldigt segt.... :(.... ser faktiskt ut som vi kommer sälja den i aug och då får lite lägre pris...men men...sådan är livet :)

hemma!

skönt å vara hemma i dag, kört mamma till båten, den ska sjösättas :) varit och handlat, städat lite.... och inte ätit något godis än.... det går bra u ;)
 
Fast jag har märkt en stor skillnad på sug då jag går på tabletter, under renoveringen med badrumet så har jag till 75% glömt ta min tabletter eller helt enkelt skiti i det, varför? vet inte... inte orkat brå mig.... har gått på dem en vecka nu och det har ENORM påverkan på mitt sug, suget är till 70%borta... gött gött.... ska inte skippa dem mer alltså :)
 
Ikväll blir det hemgjord pizza, skinka, mozzarella, oliver, tomater och vanlig ost :)..... shit nästa vecka börjar jag räkna kalorier igen, hoppas det funkar bra då... känner mig mer stabil nu, när jag har ett färdigt hem.
 
hoppas ni har en bra dag :)

vill gå hem....

är inte på jobbhumör i dag, vill åka hem.... spela å softa med min nallebjörn herr A