Dag 3

 
Det har gått bra än så länge, trode de skulle vara jobbigare att gå på helfart psykiskt igen, men än så länge är det helt oki. I dag har jag grejat på gården, vilket underbart väder....ska bli lika fint i morgon...wiiiiii
 
Funderade på att den stora "mellon" är den 13 maj, kommer nog äta något då....när andra sitter å mumsar...tror det blir räkor. Det viktigaste är att jag inte äter kolhydrater.......

Dag 2

Jag är barnledig den här helgen, sov till kl11, vilken lyx!!! Fick sparkat mig i rumpan och gick till gymmet, blev 1h. Jag märker tydligt av att jag går på helfart, träna för hårt är inget man kan göra....luften går lixom ur om man tar för tunga vikter. Men jaja...viktigast är att jag fått rört på mig. 
 
Två drycker har de blivit än så länge... tar den med mer kalorier efter träning.  Dessa är mina favoriter
 
De med mer kalorier "smart meal" tar jag efter träning, eller någon dag då jag känner att jag behöver variation. Hade aldrig kunnat gå på pulver om jag måste skaka dem själv, blir alltid något äcklig klump som gör att jag får spykänsla.....Sedan tycker jag faktiskt alltid att de man skakar själv alltid smakar äckligt. 
 
Var tredje timma tar jag en dricka, måste hålla tidena ganksa nog annars blir jag rätt matt....... men jag är som en duracellkanin annars.... kan inte fatta att man kan mås så bra på så få kalorier och att man inte är hungrig ( förutom första veckan som plågsam). Tar omega3 tabletter och vitaminer till för att säkraupp.

Vikten igen!!!

Alltså vad tiden går!! Jag har varken haft tid eller ork att blogga, men känner nu att jag vill blogga för att va fokuserad på mitt mål. Jag läser fortfarande alla andra bloggar, men har inte haft lusten att skriva själv. Mitt mål är att gå ner ca 7 kilo den här månaden under maj.
 
Jag har typ redan gått ner 17kg skulle jag gissa på, väger mig inte då det inte är fokus, utan fokus igger mer på att klara mitt mål. Mitt mål är att gå på helfart på pulver en hel månad. Därav hoppas jag bloggen håller mig på banan. Har pulvrat sedan början av februari... började med helfat i två månader som sedan gick över till halfart. Men nu känner jag mig redo att öka på farten i viktnegången lite extra. Måste säga att jag mår så väldigt bra, alltid pigg, mer energi, aldrig hungrig på helfart. Och jag är väldigt glad över att jag hittat färdiga förpackningar som jag tycker är helt oki att dricka. är annars ganska känslig för sådan då jag tycker de flesta pulver smakar "apa".
 
Jag känner att jag börjar hitta mig själv igen, börjar bry mig mer om mig själv...så skönt. Men de absoluta målet är såklart ett syskon till P till hösten. Sedan så ska vi på konferans resa till Barcelona och jag vill verkligen inte se ut som en elefant då....jaja 34 dagar med helfart...