en vecka kvar!

har en vecka kvar på semstern och den får vara blogg fri med,,,, hörs snart.

En snabbis!

Åker till uddevalla i morgon, så jag ville bara berätta att jag varit på kuben i dag. chansen för att de skulle vara någon fel på barnet, utav de som de testat för, är 1:20 000, så jag kan andas ut lite:) Kombinationsrisken var 1: 20 000. min ålder gjorde att jag först låg på 1:500-600, men efter ultraljudet ( där allt såg bra ut) blev kombinationsrisken 1:20 000 ( dvs det är en chans på 20 000 att barnet ska ha downs eller liknande)
 
sedan ficka jag ställa mig på vågen i deras hall, typ inte så kul. vikten var 113,5kg med lite kläder på :( jaja... nu är det semester jag jag ska under 110kg igen.
 
 
 
ses snart :)

inte död....

Men jag har haft en sjuk stressig vecka, sista dagen innan semstern var i torsdags...har inte gjort annat än jobbat, sovit..... var på ullared i går handlade en del i går. Vi ska gröra kuben-testet på tisdag, är assnervös. Det blir ett kort inlägg för vi har bestämt att vi ska vara i från dator och mobil ca 2 vecka, vilket gör att jag inte kan blogga... vi behöver komma ner i varv :)...... får se om jag kan hålla mig borta :)..... men så vet ni om ni inte hör från mig på några dagar..... nu ska jag ha semster en LUNGN semester.
 
 
vikten har inte gått så bra, men jag vet att nu när jag har semester kan jag koncentrera mig på den och bara vara. läser ikapp era bloggar snart.
 
 
kram på er.