Stora bröst suger!!

Seriöst min rygg är helt förstörd, de måste bero på mina enorma bröst i kombination med att jag bär runt trollet. Ska gå på akut massage i morgon, men jag tror inte det hjälper…AJ AJ…. längtar till jag kan operera bort dem :/. Var på Ullared i går ( trollet var med min mamma) Alltså det är ju löjligt billigt med barnleksaker, ska köpa dem där framöver ( får bunkra..haha). Men de här gången blev det bara förbrukningamaterial tvättsaker, duschsaker, strumpor,refillers till blöjhinken, blöjor, lite barn saker som MAM nappar, mjuka byggklossar, böcker… ja hela kalaset gic på 5400kr…ääääääää… halllåååå vad handlade jag igentligen. Men man får ju passa på att bunkra upp med sådant som är billigare där än hemma, de har ju ganska många bra märken på produkter. Men den här månaden blir det inte några sparade pengar..hehe.. herr A börjar få lite små panik. Inte nog med att jag handlade på ullared för 5400kr så var jag tvungen att betala han barnstol på 5000kr med……och snart närmar sig hans dop…. pengar bara rinner ut. Men till hösten blir det nog lite lättare att spara, stackars herr A….lika fort som hans lön kommer in går den ut…haha. Funderar på att köpa en hoppgunga till trollet,kommer nog ej köpa en gåstol ( har läst att det inte är något som "bidrar" positivt då den möjligen kan göra att barnet går senare) Men jag hade en sådan!!! och jag gick ganska tidigt, man får väl ta det med en nypa salt. Men jag vill ändå ha så lite stora prylar som möjligt hemma, speciellt om de bara används en kort period. Men en hoppgunga tar inte så mkt plats och de gör att han stärker benen, får dock vara försiktig att det inte inträffar några olyckor…har hört att det kanske inte är den "säkraste" leksaken. JAJA…. vi får väl se :)

då var det över…...

Midsommar! Blev en lugn midsommar för oss, var med min föräldrar vid 12 för den vanliga sill lunchen. sedan på kvällen åkte vi till min vän för grill och gott. Hade min ätardag i går och jag åt väl för typ 100personer..hahah. På tisdag ska jag till Ullared , "värsta" semestern…haha..mamma ska ta trollet några timmar vilket blir skönt…att bara få vara lite själv. Fick ett mail om att det var 15% på babyland nu under helgen…så jag passade på att beställa hans ny bilstol (svindyr, men tydligen "apasäker") vill inte snåla med säkerhet, sedan kan han ju ha den fram tills han är 4 år :) Blev en grå besafe IZI kide i-size med lite solskydd etc. Förutom säkerheten tycker jag det är viktigt att han sitter skönt och man kan justera olika ligglägen under färden ( om han somnat).Han börjar bli för liten för sin briostol och jag tycker den ser så oskönt ut nu när han blivit större, sedan ramlar huvudet ner när han somnat ( har endast ett läge) vilket inte gillar.

VIKTEN! etc.

Det har faktiskt gått bra ( vågar man skriva det här, för då blir det väl en skitvecka nästa vecka. Nästa två veckor har jag fixat utan godis:)…oki… jordgubbar och grädde har det blivit några gånger men det var helt oki. Har vägt mig varje måndag, men inte orkat notera det här i bloggen för jag varit så trött på jojo upp och jojo ner… kul lista lixom. Men i morgon har jag en äter dag, så då kan de nog slinka ner lite godis och annat skräp, ska baka en kladdkak till i morgon :). Men sedan är det som vanligt. Jag och en vän har bestämt att vi kör på och så bestämer vi ätardagar tsammans, så nu har vi än i morgon. Tycker en ätardag på två veckor är ok, har man de varje vecka så kanske man pajar hela veckan resultat. jaja….. vi får väl se hur de går vi börjar lungt annars går det väl åt helvete igen…. Har mens nu ingen hit, fast jo jag är tacksam att jag har den regelbundet för då vet jag att trollet kanske kan få ett syskon till längre fram. Vet inte hur det är med PCON, eftersom läkaren sa att den kunde komma tillbka när jag får min mens….får väl kolla upp det längre fram. Det spelar ändå ingen roll nu om jag har fått tillbaka den för jag kan ändå inte ta några tabletter nu när jag ammar. Så jag kollar upp det när jag slutat med amningen och får börja ta tabletterna då i så fall, får kämpa på nu ändå vill komma under 105 innan Phlips dop, som är i september. Så pinsamt hade sådan brådis i morse när jag skulle lämna han till mamma ( skulle till stan och göra naglarna och fransarna) att jag glömde ta på min en binda….ÄÄÄÄäääää halllååååå…. fatta att man hade panik när en vän berättade att hon såg att jag "läckt" på nagelsalongen…..IIIIiiiiiiii… vad fan gör man. Som tur var hade en person en tampong som jag kunde låna…..men man kände sig ju kappast fräsch med fläckar på byxkorna. Som tur var hade jag en lång kofta som kunde dölja allt, men seriöst…….snacka snurrrrrriiig… det som jag hade i huvudet var att jag var tvungen att få med mig trollets saker till min mamma. Naglarna blev lite vulgo idag med, inte så starka färger dock…. men min älskling tycker om dem, han tittar på dem hela tiden:) Men snart är det dax för det vanliga ( franskt)….fast jag ska nog bara ha blå naglar en gång till innan :P