Lever.... knappt

Har varit inne på akuten två gånger!!!! har haft 4st gallstensanfall på en vecka... helt sjukt..... och du får ingen snabb vård i sverige om du inte kommer till akuten död i en kista( för återupplivning) eller ambulans. Bloggar till helgen, har ont och är trött... vill bara sova.
 
helt sjukt hur det går till på akuten...
 
 

Tillbaka till början!

Ja... som jag tidigare sagt så ska jag köra på samma sätt som jag gjorde i början :) dvs räkna kalorier och träna mkt. Har passat på att fylla på med kolhydrater nu under helgen, haha...... inte att jag svullat i massor med mat och godis, men jag har ätit sådant som jag inte brukar äta så mkt i vanliga fall, vilket jag tycker är helt oki. I dag blev det en smothie med kesella, banan och frysta jordgubbar till frukost, till lunch blev det lite persisk mat hos mamma och sedan blev det lite lördagsgodis till mellanmål när vi kom hem, som ska avslutas med sen middag med min favo köttfärsås och pasta :)
 
Fan vad man går upp i vatten när man börjar äta kolhydrater, helt sjuk faktiskt ..... men men... det är som det är.... orkar inte bry mig om det..... kör på "OLD" Alex ett tag :)
 
Från och med i morgon ska göra som jag gjorde i början skriva upp mina intag av kalorier  i mat och träning, för att fokuser på det ett tag. Var faktiskt lite kul att göra det ett tag i början och jag är verkligen mer motiverad nu, så det blir nog kul ;). Vet inte vad som hänt faktiskt, jag har väl vaknat upp ur höstdeppen......och nu vill jag bara kötta på med allt ..... inget ska få komma i vägen, inte äns ett plus på vågen på måndag.....haha.... FATTTTT YOU GOING DOWN!!!!!
 
Var och handlade på gården i dag, tror jag kommer handla kött därifrån i fortsättningen...... känns bättre :)

:)

Ligger i sängen med huvudvärk, fast ja är ändå på bra humör...... lite ovanlig kombo. Druckit vatten och ätit två knäckisar ( väldigt gott....haha) Ska ut och gå kl12.00 med tess, så lite svett i kylan blir det :)
 
Ska bli kul a använda shape up igen. ska försöka ligga på 1000-1200 kalorier per dag i snitt på en vecka :)
Är fortfarande lite rädd för att äta, men jag hoppas det fukar med en lite tacosallad till middag.... ska handla kesella i dag med, ganska ok för magen och gallan tror jag.