Liten pause

Men jag tänkte ta typ några dagar till från bloggen :) Förresten om ni vill ha något från USA men de inte skickar till Sverige så kan i köpa det genom "Shopausa"…. handlat lite på rea i USA och det är till och med billigare än i Sverige fast de lägger på tull och moms :)

ses snart :)

UGGS...

Alltså när jag var gravid så vad Uggs de skönast man kunde ha på fötterna och jag tror fortfarande det är det ( ääää nu pratar vi om vinter tid). Kunde inte låta bli att klicka hem dessa till trollet, snacka om häftiga
blev till och med två par för han växer rätt snabbt gissar jag på mellan okt till april så har han säker växt en storlek, annars får jag väl sälja av ett par:)

mamman i solsidan:)

Alltså håller jag på att bli som mamman i solsidan som ska vara så duktig hela tiden, skämtade om det i dag när jag gjorde barnmat till trollet…men man blir nog väldigt petig med sitt första barn :) kanske släpper lite på det om vi får en nr 2. I alla fall så är ångmaskin/mixern till att göra barnmat helt grym. I dag gjorde jag morotspuré, som jag själv skulle kunna tänka mig att ha till min mat:) Asssss god var den.

Har börjar lägga in mer vanlig mat i trollets matschema, han kommer få äta "vanlig" mat till lunch och gröt med äpple/päron puré på kvällen :) Måste ju börja försiktigt… undra hur lång tid det tar innan de bara äter mat och ingen mjölk. Men jag komer i alla fall amma fram tills han är 6 månader, sedan blir det nog lite mindre..( om det går, bröstmjölken försvinner ganska snabbt om man inte ligger i)

Så gnällig i dag, tror det är något fel på elen i vår lägenhet för vitvarorna är helt pucko ibland……:/...OrKA! Köpte en hoppgunga till plutten, kan säga att han ser världen ur en annan vinkel nu…haha…och de gillar han.

Om det är någon som har något bra tips på barnmat så får ni gärna berätta! Har funderat på att köpa en myspöl, men han är ju så stor nu så de kanske blir en onödig pryl, skulle nog köpte den tidigare i så fall…jaja…jag får fundera