Allt är skit....

Livet är på botten just nu, maten, jobbet..det är stress stresss stresss. och som krydda på det harjag börjar på min ägglossningstabletter i dag som jag ska ta i 5 dagar. Och på måndag ska jag på spolning.....de kan inte bli värrrrrreee
 
 
Kroppen är helt kass nu det är inte en chans på jorden att ett ägg skulle fastna. Var på akuten i söndags med min son, som slog ut en tand på elementet...hat typ sovit nada sedan det. Jag är stressad på jobbet då vi snart har en kvalitetskontroll, jag är sjuKKKKKKK!!!!!...ligger i sängen nu å har ont i halsen å e deppig. Jag äter skit och är deppig.
 
 
På riktigt...jag villbara dööööö...vilket jag säker kommer göra på måndag när jag ska till gyn å göra en spolning( är rädd på riktigt)
 
 
liver i skit just nu

GYN...

Dagen de,..... fick åka hem efter för jag var helt matt. värsta huvudvärken. Varit så orolig över at jag inte ska få tabletterna.

MEN jag fick dem!!!!!! eller jag ska få dem.... var värsta procedurer innan man skulle äta dem. Men först måste jag få min vecka. Varit stressad i 4 veckor för de här besöken vilket gjort att maten inte gått så bra... men men kanske man kan komma på rätt bana nu när man vet att jag ska få dem.

Känner mig helt matt faktiskt....... får hoppas att mensen inte kommer och jag är gravid...haha ( troligen inte) men hoppas kan man. Hade ju verkligen velat slippa allt stå hej.