Seriöst......

Alltså allt är kaos hemma och jag orkar inte göra något, känner mig även stressad över att jag forfarande inte kommit i gång med pluggandet. På måndag måste jag sätta igång på riktigt, annars kommer jag aldrig klara tentan. :(
 
Känner mig gällig och otacksam, vilket jag inte vill göra. Jag ska ju vara tacksam för allt jag har, bebis påväg, ok ekonomi, snäll och go pojkvän etc. men jag är värsta gnällkärringen. Läser många blogga och det är många som fått graviditetsplus, vilket i roligt. Sedan är de fortfarande många som kämpar för att få en liten. Tycker ibland att saker är så orättvist varför ska en del få kämpa så mkr för att få ett barn, när andra bara kan trycka ut dem som på löpande band och då kan de inte äns ta hand om barnen..... helt otroligt.
 
50 dagar kvar till trollet kommer och de är så mkt kvar att fixa i lägenheten, men jag orkar inte.... orkar knappt julpynta. Har hängt upp två julstärnor, vet inte om jag orkar fixa gran... vi får se. Sedan är det verkligen hur stökigt och äckligt här hemma. Saknar får städhjälp som vi hade tidigare, nu städare vi ju själva och de går sååååå där.... vi är verkligen lattttttaaa.
 
Våra sänf möbler har kommit nu, så fint blev det..... tog hundra år att hitta de sakerna jag ville ha, men nu är de på plats. Men självklart fattas det en del saker , ska ta kort när allt är klart :)
 
Har ätit supermkt godis i veckan, inte så bra och levt på lussebullar och julmust....hmmmmmm
 
I dag ska vi på 60årsfest, Herr As pappa fyller år.... kommer massa fok och jag har ingen lust, är trött och gnällig orkar inte vara social. Sedan har jag börjat irritera mig på allt och alla, de måste ju vara hormonerna eller?
 
De ringt just från storeken och sa att min vagn har kommit:) men Alla tillbehören har inte kommit, så vi hämtar nog ut allt när de kommit in...........ööööööööö.... vi har inte köpt spjälsäng än.....herregud är det verkligen bara 50 dagar kvar?!?!?!.......
 
 
jaja... hör senare
 
 
 

Då var man 33 år.....

Ja... jag fyllde år i torsdags... 33år..... snacka om att tiden går fort :) 
 
Fick en fin ljusstaken av min svärföräldrar då vi var i uddevalla i helgen. Tycker alla har en sådan ljusstake i fönstret..haha... men jag har knappt några julsaker så jag blev glad, eftersom jag faktiskt själv hade tittat på en sådan. Annars är det ingen bra grej att köpa inredning till mig, jag är så kräsen så att det är löjligt.Känner mig alltid dum när herr As mamma vill ge mig saker som hon har och jag typ säger nej tack!..... hehe vi har ju inte direkt samma smak, men hon är väldigt snäll. Ni skulle se när jag och Herr A flyttade samman, nästan alla hans saker åkte upp till hans föräldrar och till skroten...:P
Ni kanske undra vad jag fick av herr A? typ inget, men det var jag själv som sa att jag inte ville ha något..... jag vill nämligen ha ett bidrag till min London resa som kommer 2015 :) Vill så kart köpa en ny väska då, pinsamt att jag ska vara så väskgalen.
 
 
 
Vill verkligen ha en celine väska, men de är så dyra.... fast inte dyrare än min chanelväska:) Helt sjukt att man kan lägga så mkt pengar på väskor, men de blir lite som en "samlargrej". Men vi får väl se, kanske får vi leva på pasta nu när bebisen kommer..... har hört att det är dyrt med barn....hehe. Blir inte bättre av att herr A tagit ett nytt jobb , där han får betydligt lägre lön....:(  Men hellre att herr A har ett ett jobb med mindre lön, om han trivs och mår bra på jobbet. Hur bra blir det i familjen, om han alltid ska vara stressad och arbeta över och "hata" sitt jobb..... NÄ TACK.... MER TID FÖR FAMILJEN :)
 
Ja... på månad är jag i vecka 33, helt sjukt.... det gör riktigt ont i bland när trollet sparkar..... är lite lugnare nu...tror jag angående förlossningen ( eller så förtränger jag den)...haha. Har i alla fall bestämt att det KLART OCH TYDLIGT ska stå i förlossningsbrevet att om jag inte fixar att genomgå en normal förlossning när jag kommer in till BB... dvs att jag är helt hysterisk och ej kontaktbara, så ska jag få möjligheten att kunna göra ett kejsarsnitt, vi är inte riktigt klara med förlossningsbrevet på aurorakliniken, men nästa vecka ska vi nog få klart det.
 
Pluggandet går inget bra, svårt att koncentrera mig och jag är trött hela tiden.....seggggggt... vill gärna inte ha en omtenta. Orkar inte göra något, knappt laga mat, de märks att jag har brist på järn.... men vad ska jag göra... äter tabletterna morgon och kväll, ligger ändå lågt i värde. JAJA... inte många veckor kvar tills han kommer, helt sjukt att jag ska bli mamma, undra hur det kommer att bli :)
 
 
 

 

kunde inte hållllllaa mig!

 
 Vet inte hur mkt kläder jag handlat, men det är så svårt att inte handla något..... från polarn o pyret..... lövvvveeeee