en psyko uppdatering

I dag var nog den värsta, blev så arg på herr A att jag drog min mac i vägen och gjorde ett hål och sedan skrek och grinade helt hysterikst.... ska man fullständigt bryta ihop innan han fattar att jag inte orkar mer. Han sov till 15.30 i dag.... halllllåååå?!!!! badrumet gör inte sig själv....jag kan inte ha det så här, även om han är utarbetad, då får vi väl ta in någon som gör det klart!!!!! vill inte må psykodåligt och rasa upp i vikt igen... hela veckan har varit skitmat på skit, även i dag... vill inte vara i lägenheten. Ringde till och med mamma och sa att vi inte skulle komma på påskmiddagen orkar inte det, orkar inte ett skit.
 
Vi pratar inte med varandra....just nu är han i badrumet och kaklar...och jag hatar han! PÅ RIKTIGT, fan enklara å leva själv ......... ( varför utsätter han mig för sådant när han vet att jag inte fixar stress just nu, jag måste fan ha ordning hemma när det är "storm" på jobbet)
 
tur att det inte blev något märke på min mac ( jag brukar vara väldigt rädd om min saker). Synd om väggen bara, blir att spackla och måla .
 
 
hej å hå från psyko blå!

haft ett psykobryt

ja klockan är snart två på natten och jag har haft ett psykobryt på herr A, gapat och gråtit..... jag fixar ite att ha stress på jobbet och kaos hemma, jag måste få ha en frizon någonstans.... är så jävla trött på badrummet, jag ville aldrig gör badrummet från början:( sedan så har jag fått fixa masa styrelsesaker för bostadsföreningen, fast jag inte är med, för herr A orkar inte ( han är orförande) för han är typ slutkörd själv. Jävligt jul att man tar på sig saker som man inte fixar, så jag ska få "städa" upp skiten.... som om jag inte har tillräckligt att tänka på. Är arg och ledesen och jävligt stressad, trött på IDIOT herr A som tar på sig saker han inte fixar ( fast jag sagt att han inte ska göra det, för det blir för mkt)
 
 
HATAR HAN JUST NU, funderar allvarligt på att flytta hem till min vän ett tag så jag slipper skiten.....
 
sedan kommer jag köra om från börja på måndag med kalorier och vikt, fast jag kommer inte ha några förbud för jag märker att ju hårdare jag blir mot mig själv, ju hårdare faller jag. jag ska ite göra sådan stor gej av det. Sedan ska jag nog öka kalorigränsen till 1400- 1500kalorier dag, för  mer än det orkar jag inte just nu med tanke på omständigheterna här hemma och på jobbet. Måste ju ha en realistisk plan...... men nu ska jag bara fira påsk... och vara,,, utan krav... tack för att ni finnnnnns...kram

tänker....

tänker, tänker..... återkommer om någon dag :)