SEGT!

Är på jobbet nu och det är sjukt lite att göra, sååååååå tråkigt,  tror faktiskt jag ska säga till chefen att jag vill ha tillbka min gamla bokföringskunder igen. Det är så få revisioner på hösten, så jag måste komplettera med något... annars dör jag eller så får jag ingen lön...haha.
 
Längtar så till nästa vecka...... tänka att jag redan är i vecka 20 då! Halva tiden har typ gått...... fatta... på måndag ska vi och slutbisiktiga lägenheten och på onsdag ska vi på det stora ultraljudet, då hoppas jag att jag får redan på om det är en tjej eller flicka...iiiiiwwiiiii. lite lättare att köpa saker när man vet vad det är för kön :)
 
En barnaffär(kedja) har gått i konkurrs ( barnens hus) så jag var där och handlade en del, blev sjukt mkt saker... det var 30-50% På sakerna, vilket var helt oki. Handlade massa nödvändiga saker, blev väldigt mkt pengar 5000kr och då ska jag ändå åka till ullared och handla med...haha... helt sjukt vad saker kostar mkt. men grejen är att jag köper allt på en gång och inte lite i taget, vilket även min mamma påpekade ( men gud vad det är dyrt med barn). När jag tänker på det så har jag väldigt tur ( förutom att jag är fet...haha) Jag har den ekonomiska möjligheten att kunna köpa allt på en gång, vilket inte min mamma hade när jag var liten..... hon fick mig när hon var 18år och fick kämpa för att få det att gå runt, så jag är tacksam över hur bra jag lyckats få det, även om man glömer bort det ibland.
 
Men ialla fall, folk är verkligen dummmmmmma i huvudet ... hur kan man ta med sig bebisar till en sådan försäljning, folk var helt hysteriska i kön, barn och barnvagnar klämdes och folk skrek. Jag hade aldrig tagit med mig min unge till något sådant och nu i efterhand när jag vet hur lång tid det tog, hade jag inte gått heller. De tog 1 h att komma in och sedan 4h!!!!!!!!! i kassakön... helt sjukt... kom 9.30 och var ute ur affären kl 16.15. Kommer aldrig mer gå på något sådant..... går ju i vanliga fall inte äns på reor för jag klara inte av mkt folk.
 
Mamma sa att de såg ut som jag gått ner i ansiktet, men de tror jag verkligen inte... har inte vägt mig, får ångest av bara tanken. Vill bara att bebisen ska komma ut frisk och glad så jag kan börja hårt med vikten igen:) går även som en pensionär nu, har ont i svanken ...blä

sugen

är så sugen.... vill ha pommes med hamurgare..... inte färdig, utan göra eget med bra nötkött. Har blvit lite anti färdigmat som pizza, burgerking etc. blir nästa äcklad....haha. får väl se vad det bli, om jag orkar ta mig till affären igen :)

Då var man utflyttad!

Ja.... vi lämnade nyckeln i går till den nya ägaren, så skönt! Varit stressigt hela veckan utflytten gjordes i måndags, sedan var typ där varje dag för att små måla och fixa innan flyttstädet skulle komma på torsdagen. Bor hos mamma nu, seriöst...... kommer dö....vi måste bohär 5 veckor till. Samtidigt är jag väldigt tacksam över att vi får bo här, vad skulle vi bo annars. det jobbig är väl att jag är sådan kontrollfreak och vill ha saker på mitt sätt...haha... men det örbara att anpassa sig. Maten har väl inte gått så jättebra den här veckan, fixar inte det när jag är stressad, mste lär mig...... Men det har inte gått ass dåligt heller, men jag har inte orkat räkna kalorier eller haft tid, på måndag är det lite lugnar... nu väntar vi ju bara på att flytta in, så jag kan koncentera mig på kosten bättre och räkna mina kalorier:) Har inte vägt mig, tänker inte göra det förren om några veckor, typ när vi flyttat n och fått ordning.
 
Har inte bloggat varje dag som förut, de bror på att det varit så mkr att göra, tror det blir bättre då vi flyttat in i vår nya lägenhet och livet är det normala igen. Just nu får jag bara klara mig :). Shit...tänk.... på måndag är jag i vecka 19, nästa halava tiden har gått....det går snabbt... har redan en gravid mage.....haha. Längart till näst nästa vecka då ska vi slutbesikta den nya lägen heten och vi ska på vårat stora ultraljud och jag hoppas vi får reda på om det är en pojke eller flicka då. Om det blir en pojke vill herr A att det blir en filip, jag har faktiskt inte hittat några bra killnamn...hahah... bara massa tjejnamn. Mathilda, tilda, Maja, Alice, Saga..... ja det är bara några.
 
Började grråta här om dagen, följer en del bloggar som handlar om personer som försöker bli gravida. Hon är i vecka 17-18 och kanske måste göra en abort för att barnet inte är riktigt friskt, skit hemskt. Grejen är att hon är verkligen en sådan person som man verkligen önskar att de ska gå vägen för( försökt i 12 år). Varför ska det vara så orättvist!???.... det är alltid något som man är missnöjd med i livet, men man får vara glad för de saker som faktiskt går vägen. Jag är så tacksam för trollet i magen, att jag fick lite tur :) Fast samtidigt så är jag fortfarande rädd för att han/hon inte ska vara frisk!
 
Just nu mår jag ganska bra, de var de första 4 månaderna som jag tycker var jobbig, nu är jag piggare och orkar mer. Däremot är jag ass trött på jobbet, vill bara därifrån nuuuuuuuuuuu.... börjar plugga den 4 november, så jag får kämpa några veckor till:).
 
Lite jobbigt att jag och herr A sover i olika rum :( jag sover på en uppblåsbar madrass i ett rum och han på en bödsoffa i ett annat, de funkar inte att sova tå i varekn bäddisen eller på madrassen........:( men jaja... det är bara fem veckor.